Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Stockholm Furniture & Light Fair

Marknadsföringsmaterial

Massor av banners, logotyper och mer - allt du behöver för att låta dina kunder eller potentiella kunder veta att ni kommer att ställa ut på världens ledande event för skandinavisk design!

 • Digitala paketet

  Facebook

  SFF Instagram 

  Instagram

  Mail

  Vi har tagit fram anpassade bilder för Facebook, Instagram samt Nyhetsbrev. Använd gärna dessa för att marknadsföra er medverkan på Stockholm Furniture & Light Fair.

  (högerklicka på bilderna för att ladda ner)

 • Save the Date

  Save the Date 2018

  En Save the Date-inbjudan är ett bra sätt att låta dina kunder eller potentiella kunder veta datumen för ditt deltagande på mässan!

  (högerklicka på bilden för att ladda ner)

 • Utställarkatalogen

  SFF The catalogue

  Utställarkatalogen innehåller information om vad som händer på mässan och det är en perfekt möjlighet att visa besökaren din monter och produkter.

  Läs mer om hur man kan synas i utställarkatalogen här»

 • The Official Guide to Stockholm Design Week

  The Official Guide to Stockholm DEsign Week 2018Ni kan medverka i The Official Guide to Stockholm Design Week 2018 genom att annonsera om era produkter och ert företag och/eller genom att presentera ett evenemang som ni arrangerar under vecka 6. The Official Guide to Stockholm Design Week exponeras på Stockholm Furniture & Light Fair och också på alla medverkande showrooms och events samt i utvalda designbutiker och hotell i Stockholm. Guiden är den oumbärliga nyckeln till allt som händer i stan och beräknar nå över 200 000 läsare, både före, under och efter Stockholm Design Week.

  Läs mer om hur du syns under Skandinaviens största designvecka här »
 • Vår logotyp

  Logos