Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Design Studio Area 2018

Design Studio Area – plattformen för designstudior och småskaliga produktioner

Nu tar vi emot anmälningar till Design Studio Area 2018, för intresserade formgivare och designstudior från hela världen.

Design Studio Area, tidigare kallat Established, är ett område på Stockholm Furniture & Light Fair för etablerade formgivare och designstudior.

2017 tog 14 designstudior och formgivare tillfället i akt att visa upp sina produkter för de 40 000 personer i branschen som besökte mässan under fem dagar.

Som utställare i Design Studio Area betalar man ett subventionerat kvadratmeterpris. Inkluderat i priset är skiljeväggar till grannmontern. I övrigt inreder man och ljussätter sin monter helt själv som man önskar. All extra teknik och byggnation kan givetvis beställas direkt av Stockholmsmässan. För att stärka upp Design Studio Area och göra det ännu attraktivare för 2018 kommer området att få en inramning.

Design Studio Area är placerat i gallerigången mellan Hall A och Hall B, ett färgstarkt område där producenter som visar möbler för offentlig miljö ställer ut. Vi ser gärna att produkterna som ställs ut i Design Studio Area riktar sig mot offentlig miljö.

Ingen jury kommer att göra ett urval utan alla får samma möjlighet till synlighet i en egen monter. Dock gäller först till kvarn - principen. För att räknas som etablerad behöver man ha varit aktiv i minst tre år.


Anmäl dig här!

Maila din ansökan till: furniturefair@stockholmsmassan.se