Tre snabba till en utställare

Lär känna några av våra utställare 2020 lite närmare

I vår nya, utökade Hall C möts besökaren av tongivande företag som vill visa möbler inom offentlig miljö med fokus på design. Här ryms även Greenhouse, vårt område för oetablerade formgivare och designskolor.

Här möter du några av de utställare som ställer ut med möbler inom offentlig miljö med fokus på design.

&tradition

&tradition, monter C09:31

Vad kommer ni att visa upp?/Vad kan besökaren förvänta sig vid ett besök hos er på mässan?
Vi presenterar nylanseringen av en serie med sex möbler, designade på 50-talet av danska duon Peter Hvidt & Waterfront M. Vi har kikat i arkiven och resultatet är två stolar, tre bord och en golvlampa som tillverkas för första gången. Även lilla Petra fåtölj kommer att presenteras i en ny form, efter nyligen upptäckta ritningar från designern Viggo B. Vi kommer också avslöja vår nya kollektion med tillbehör, designad av Space Copenhagen. Besökare kommer att få njuta av både vår passion för klassiska designers och vår vision för nya produkter, tillverkade med respekt och innovation.

Vad ser ni fram emot mest med mässan?
Vi ser fram emot att träffa alla besökare, se deras reaktioner på våra nya produkter och naturligtvis att upptäcka alla nyheter i branschen.
 
Varför är mässan viktig för er?
Stockholm Furniture & Light Fair är en av de viktigaste mässorna inom designbranschen, så det är viktigt för oss att vara en del av den.

Nikari

Nikari, monter C13:40

Vad kommer ni att visa upp? /Vad kan besökaren förvänta sig vid ett besök hos er på mässan?
Vi visar upp våra trämöbler som är skapade med stor respekt för naturen, både för generationerna före oss såväl som de kommande. Tanken bakom Nikari-montern är att spegla en lugn och stillsam nordisk inredning, och det kommer också finnas något helt nytt att se…

Vad ser ni fram emot mest med mässan?
Möta kunderna och förstås nya människor! Det är alltid väldigt roligt och inspirerande att träffa andra kollegor och se deras montrar, och få möjlighet att besöka alla kvällsevent runt om i Stockholm.

Varför är mässan viktig för er?
Det här är en stor men samtidigt hanterbar möbelmässa där vi vet att besökarna verkligen är intresserade av nordisk design.

Northern

Northern, monter C04:30

Vad kommer ni att visa upp? /Vad kan besökaren förvänta sig vid ett besök hos er på mässan?
Northern är ett ungt norskt varumärke inom möbler, belysning och livsstil. Vi kombinerar skönhet med funktion och föredrar naturliga material och genuint hantverk. Vår kreativa räckvidd sträcker sig bortom vårt norska arv för att tillgodose det moderna behovet av avslappnad lyx och banbrytande avspändhet. Vi brukar säga att vi är nordiska till sinnet, men globala i vår stil.

Vad ser ni fram emot mest med mässan?
Det ska bli spännande att ställa ut Northern-kollektionen för tredje gången på SFF med en mängd nya och oväntade produkter. Samtidigt firar vi 15 år av design, för 2005 föddes varumärket Northern i ateljéerna tillhörande Northern Lighting. Det ser vi fram emot att fira med alla.

Varför är mässan viktig för er?
Det är på den här platsen i Skandinavien man kan träffa alla – återförsäljare, inredningsarkitekter, spekulanter, pressen, designers m.fl.

Warm Nordic

Warm Nordic, monter C11:29

Vad kommer ni att visa upp?
En exklusiv nylansering av originalprodukter från 1956 designade av Hans Olsen. Vid sidan av befintlig kollektion och andra nyheter.

Vad kan besökaren förvänta sig vid ett besök hos er på mässan?
Warm Nordic presenterar stolt Dwell på Stockholm Furniture & Ligth Fair 2020. Dwell är en klassisk och vacker soffa designad på 1950-talet av arkitekten Hans Olsen som var en av erans stora danska möbeldesigners. Soffan Dwell har den eviga 1950-talsdesignen med armstöd i en organisk utformning som bjuder in till att helt enkelt sitta kvar och ta det lugnt. Samtidigt bidrar de slanka, rundade benen i massivt trä till att ge ett helhetsintryck av en lätt och komfortabel möbel. Tvåsitssoffan kan vara ett elegant designinslag i den lilla lägenheten, men passar lika bra som en del av en större soffgrupp – exempelvis tillsammans med fåtöljen i samma tidlösa design. Soffan är helstoppad och finns i flera versioner – allt från klassiskt läder till ett lättare uttryck med möbeltyg, däribland det populära bouclétyg som ger den enfärgade soffan ännu mer karaktär. Rygg och sits går i samma färg, vilken framhäver soffans organiska design.