Stockholm Furniture & Light Fair 2020

Partnerpaket

Stockholm Furniture & Light Fair - City & Digital Edition

Som meddelats tidigare så är kommande version av Stockholm Furniture & Light Fair i februari 2021 inställd. Däremot kommer vi satsa mer intensivt än någonsin på Stockholm Design Week som i vanliga fall pågår parallellt med mässan. Vi kallar det Stockholm Furniture & Light Fair - City & Digital Edition och det kommer pågå både digitalt och även fysiskt runt om i Stockholm mellan den 8-14 februari 2021. 

Vi är experter på att få branschen att mötas och därigenom stimulera handel och nätverkande samt bidra med inspiration och kunskap. Det kommer vi göra även i februari 2021, men anpassat till den tid vi lever i just nu. Se mer nedan om hur du kan aktivera dig som företag, lansera nya produkter och visa upp ditt befintliga sortiment – men på nya, innovativa vis.

Se nedan möjligheter till samarbete och synlighet inom olika kategorier i flera kanaler: 

City & Digital Edition

Visa upp ditt företag och dina produkter genom en digital närvaro på vår webb, sociala medier och nyhetsbrev.

Ta reda på mer »

Stockholm Design & Architecture Talks

Medverka bland annat som partner eller värd. Du kan välja mellan ett flertal olika paket bestående av digital närvaro under programmet och synlighet i olika utföranden.

Läs mer »

WorkSpace Sweden

Nå ut till och inspirera nya kunder genom att synas på WorkSpace Sweden, en digital tvådagarskonferens för alla som arbetar med morgondagens arbetsplatser och lärmiljöer.

Läs mer »

LA+B kan produktion!

Genom vårt samarbete med Produktion och Designbyrån LA+B erbjuder de nu förmånliga priser på ett helhetsutbud inom bland annat film, produktion och grafik. Kontakta våra säljare du vill veta mer.

Läs mer här »

T-N-E x Stockholm Design Week

I samband med Stockholm Design Week är vi stolta att samarbeta med magasinet The New Era, som dedikerar ett helt nummer åt att lyfta skandinavisk design. Ta chansen att vara med!

Läs mer »