Stockholm Furniture & Light Fair 2020

Partnerpaket

Stockholm Furniture & Light Fair - City & Digital Edition

Som meddelats tidigare så är kommande version av Stockholm Furniture & Light Fair i februari 2021 inställd. Däremot kommer vi satsa mer intensivt än någonsin på Stockholm Design Week som i vanliga fall pågår parallellt med mässan. Vi kallar det Stockholm Furniture & Light Fair - City & Digital Edition och det kommer pågå både digitalt och även fysiskt runt om i Stockholm mellan den 8-14 februari 2021. 

Vi är experter på att få branschen att mötas och därigenom stimulera handel och nätverkande samt bidra med inspiration och kunskap. Det kommer vi göra även i februari 2021, men anpassat till den tid vi lever i just nu. Se mer nedan om hur du kan aktivera dig som företag, lansera nya produkter och visa upp ditt befintliga sortiment – men på nya, innovativa vis.

Se nedan möjligheter till samarbete och synlighet inom olika kategorier i flera kanaler: 

City & Digital Edition

Visa upp ditt företag och dina produkter genom en digital närvaro på vår webb, sociala medier och nyhetsbrev.

Ta reda på mer »

Stockholm Design & Architecture Talks

Medverka bland annat som partner eller värd. Du kan välja mellan ett flertal olika paket bestående av digital närvaro under programmet och synlighet i olika utföranden.

Läs mer »

WorkSpace Sweden

Nå ut till och inspirera nya kunder genom att synas på WorkSpace Sweden, en digital tvådagarskonferens för alla som arbetar med morgondagens arbetsplatser och lärmiljöer.

Läs mer »

LA+B kan produktion!

Genom vårt samarbete med Produktion och Designbyrån LA+B erbjuder de nu förmånliga priser på ett helhetsutbud inom bland annat film, produktion och grafik. Kontakta våra säljare du vill veta mer.

Läs mer här »