Stockholm Furniture Fair

Om Stockholm Furniture & Light Fair

Vi sätter skandinavisk design i ett internationellt sammanhang

Stockholm Furniture & Light Fair är världens ledande mötesplats för skandinavisk design! Ingen annanstans i världen hittar du så många skandinaviska designföretag samlade under ett och samma tak. Av våra 700 utställare representerar 80% företag från de skandinaviska länderna.

Här visas de senaste trenderna och nyheterna först. Under fem dagar i februari fylls våra hallar till bristningsgränsen av det bästa inom skandinavisk möbel- och belysningsdesign för både offentlig- och hemmiljö. Med besökare från 100 länder sätter vi skandinavisk design i ett internationellt sammanhang!

För att stödja och introducera framtidens design har vi plattformen Greenhouse, som är det mest internationella och visionära området på mässan. Här visar oetablerade designer och designskolor från hela världen upp sina prototyper.

Alla i branschen är här och tack vare mässans storlek är det lätt att få kontakt med allt från vd:ar, formgivare och branschens giganter till morgondagens designstjärnor. Om ni vill möta branschen är det här ni ska vara!

Samma vecka som Stockholm Furniture & Light Fair går av stapeln pågår också Stockholm Design Week, som omfattar mer än 400 designrelaterade event som hålls på olika ställen runtom i staden. 


Nästa Stockholm Furniture & Light Fair går av stapeln 8-12 februari 2022.

Våra utmärkelser