Sanna Gebeyehu

Stockholm Furniture & Light Fair 2022

"Pandemin har gett oss nya erfarenheter och kunskap samt ett driv att utvecklas"

Planeringen inför Stockholm Furniture & Light Fair 2022 är i full gång. Läs vår intervju med Sanna Gebeyehu, Concept & Product Owner, om vad som är på gång just nu.

Hur ser planerna ut inför Stockholm Furniture & Light Fair 2022?
Det här året har gjort det möjligt för oss att ställa om och vi har lärt oss otroligt mycket nytt. Vi vill inte fortsätta där vi slutade utan ta med det som var bra och addera nytt tänk. Pandemin har gett oss nya erfarenheter och kunskap samt ett driv att utvecklas. I planeringen har vi haft dialog med såväl utställare som besökare och journalister för att se hur vi på bästa sätt ska kunna bemöta förväntningarna på en ”nystart” post covid-19. Det som vi har plockat upp tar vi med oss in i arbetet inför 2022.

Kan du berätta om några nyheter på mässan?
Den fysiska plattformen kommer att ändra uttryck, men mer detaljer om det kommer senare. Utan att avslöja för mycket kan jag berätta att vi planerar inför olika aktiviteter där vi kommer fokusera mer än någonsin på skandinavisk design, arkitektur, innovation, hållbarhet och livsstil. Skandinavisk design och dess uttryck är en produkt av en livsstil vi här uppe i ”norr” har, som vi är mycket stolta över och som många från andra delar av världen är nyfikna på.

Nu är vi många som längtar efter att träffas, möta vänner och kunder i branschen, skapa nya relationer, se och klämma på design och diskutera design. Men pandemin har också visat hur viktiga våra digitala plattformar är, så de jobbar vi på att utveckla för att få ett bra komplement till det fysiska.

Vad ser du mest fram emot?
Pandemin har gjort att vi inte kan ses, att vi inte kan göra vad vi vill, men den har inte hämmat kreativiteten hos varken våra utställare, formgivare, arkitekter eller oss! Det kommer bli enormt spännande att visa upp vad vi har arbetat med, när vi får samlas igen 2022.

Vågar man boka sin monter till mässan i februari 2022?
Ja, absolut! Det ser ljust ut för oss att kunna genomföra en fysisk mässa v.6 2022. Skulle mässan mot förmodan inte bli av kommer du att ha möjlighet att synas i våra digitala kanaler istället och dessutom även kunna skjuta upp din anmälningsavgift till nästkommande mässa.

Slutligen, är det något du vill tillägga?
Att vi såklart är enormt laddade för att öppna våra fysiska och digitala dörrar till Stockholm Furniture & Light Fair och Stockholm Design Week 2022!

Tills dess, ta hand om er!

Bästa hälsningar,
Sanna Gebeyehu och teamet på Stockholm Furniture & Light Fair