Where the wild grows

Greenhouse

Möt morgondagens designstjärnor i Greenhouse, ett av Stockholm Furniture & Light Fairs mest populära och omskrivna område. Här konkurrerar designskolor och unga, oetablerade designer från världens alla hörn om att få visa upp sina alster och träffa framtida samarbetspartners, producenter och press.

Greenhouse värdeord är: nyfikenhet, innovation och hållbarhet.

Flera av dagens ledande designer har fått sitt genombrott i Greenhouse och många har också fått sina produkter i produktion, tack vare sin medverkan. Oki Sato från Nendo, GamFratesi, Form Us With Love, Folkform och Morten & Jonas är bara några av de som startade sin karriär här.

Ansökningstiden för Greenhouse 2021 har gått ut.

Monterpaket och priser

Läs mer om de färdiga monterpaketen, priser och vad som ingår i din monter.

Detta ingår i din monter »

Best Performance

Chans att vinna Best Performance – Selected by the Greenhouse Jury. Ett pris som premierar den produkt som bäst uppfyller Greenhouses värdeord: nyfikenhet, innovation och hållbarhet.

Möt 2020-års vinnare »

Rising Star Award

Chans att vinna mässans årliga Editors’ Choice Award i kategorin Rising Star, med en jury bestående av chefredaktörer från några av Europas viktigaste designforum.

Möt 2020-års Rising Star »

Mentorskapsprogram

En möjlighet att växa och utvecklas med hjälp och stöd från en person med många års erfarenhet av designbranschen genom vårt unika mentorsprogram.

Mer om vårt mentorskapsprogram »

Senaste nytt från Greenhouse

Möt tidigare utställare i Greenhouse