Området där oväntade och innovativa idéer presenteras

Greenhouse

Greenhouse är ett av Stockholm Furniture & Light Fairs mest populära områden där designskolor och oetablerade formgivare har möjlighet att visa upp sina prototyper för branschens viktigaste producenter, journalister och fackbesökare. Flera av dagens ledande designer har fått sitt genombrott i Greenhouse och många har också fått sina produkter i produktion, tack vare sin medverkan.

Oki Sato från Nendo, GamFratesi, Form Us With Love, Folkform och Morten & Jonas är bara några av de som startade sin karriär här. 

Ansökan

Formgivare och designskolor från hela världen inbjuds att söka till Greenhouse. En jury väljer sedan ut de som får möjlighet att ställa ut. Välkommen med ansökan i april 2020!

Best Performance

Chans att vinna Best Performance – Selected by the Greenhouse Jury. Ett pris som premierar den produkt som bäst uppfyller Greenhouses värdeord: nyfikenhet, innovation och hållbarhet.

Möt 2020-års vinnare »

Rising Star Award

Chans att vinna mässans årliga Editors’ Choice Award i kategorin Rising Star, med en jury bestående av chefredaktörer från några av Europas viktigaste designforum.

Möt 2020-års Rising Star »

Mentorskapsprogram

En möjlighet att växa och utvecklas med hjälp och stöd från en person med många års erfarenhet av designbranschen genom vårt unika mentorsprogram.

Mer om vårt mentorskapsprogram »

Utställare 2020

35 fristående designer och 30 designskolor, från världens alla hörn, deltog i 2020-års upplaga av Greenhouse.

Se vilka som ställde ut här »

Möt tidigare utställare i Greenhouse

Utställare Greenhouse