Wang Soderstrom
Buy your ticket now!

The experimental design duo Wang & Söderström will design the Greenhouse area

Greenhouse will get a specially designed venue by the experimental design duo Wang & Söderström. The client list for the Copenhagen-based pair of designers and artists takes in everyone from Nike to the Malmö City Theatre, the Röhsska Museum of Design and Craft and Iittala.

How do you relate to Greenhouse and Stockholm Furniture & Light Fair?
Greenhouse has always been our favorite part of Stockholm Furniture & Light Fair.
We feel it’s an important component that elevates the whole fair by featuring young designers who challenge and innovate.

What was your design inspiration behind the setting?
Drawing inspiration from wilderness and growth, we want to create a suggestive and visual narrative.
We want the setting for the exhibition to provoke curiosity and capture the spirit of surprise and uniqueness that defines the place and the exhibitors in it. We mix natural elements such as abstract plants with a futuristic look and digital elements.

How did it feel when you received the commission to design the Greenhouse area?
It was wonderful because of how important we feel the Greenhouse is.

 

More about Wang & Söderström »