Halluppdatering 2020

Ny hallstruktur till mässan 2020

För att kunna möta förändringar i branschen och stärka vår position som världens ledande mötesplats för skandinavisk design, arbetar vi ständigt med att utveckla och förbättra mässan. De senaste åren har intresset från utställare verksamma inom området Offentlig Miljö & Design ökat och vi ser ett behov av att förändra lay-outen av våra hallar.

Inför mässan 2020 renodlar vi därför indelningen i hallarna ytterligare. Målsättningen är att skapa tre jämnstarka hallar och att kunna attrahera fler besökare. Hela mässan måste vara attraktiv och intressant, allt för att säkerställa att alla utställare ska nå rätt och ännu fler högkvalitativa besökare, göra bättre affärer och få ut mer av sin medverkan.

Hall A & C ­– Design & Contract Market
Inför årets mässa har området för Design och Offentlig Miljö blivit större än någonsin! Branschen växer och för dig som besökare betyder det ännu fler produktnyheter, nya utställare och fler intressanta producenter på plats. Nya dörrar öppnas för att knyta kontakter och mer utrymme ges för givande, personliga möten. Den nya mässlayouten gör att du numer hittar Design & Contract Market i båda de två största hallarna - Hall A och Hall C!

Hall B – Home Furniture & Lighting | Home & Contract

Området för hemmiljö får inför 2020 års mässa en ny placering i hall B. Här samlas allt som hör hemmet till i form av den senaste inredningen och belysningen och tillsammans skapas en spännande mötesplats som helt fokuserar på att utforska hemmiljön. Genom att komprimera affärsområdet skapas ett tydligare fokus, vilket gör det lättare för dig som besökare att botanisera och träffa både gamla och nya aktörer.

 

År 2020 fyller vi dessutom 70 år! Vi hoppas att ni vill delta med oss i firandet - varmt välkomna som utställare 2020! »