Halluppdatering 2020

Ny hallstruktur till mässan 2020

För att kunna möta förändringar i branschen och stärka vår position som världens ledande mötesplats för skandinavisk design, arbetar vi ständigt med att utveckla och förbättra mässan. De senaste åren har intresset från utställare verksamma inom området Offentlig Miljö & Design ökat och vi ser ett behov av att förändra lay-outen av våra hallar.

Inför mässan 2020 renodlar vi därför indelningen i hallarna ytterligare. Målsättningen är att skapa tre jämnstarka hallar och att kunna attrahera fler besökare. Hela mässan måste vara attraktiv och intressant, allt för att säkerställa att alla utställare ska nå rätt och ännu fler högkvalitativa besökare, göra bättre affärer och få ut mer av sin medverkan.

Hall C – Offentlig Miljö & Design och Greenhouse

Då antalet företag som vill visa möbler inom offentlig miljö med fokus på design ökar flyttar vi området Offentlig Miljö & Design från hall B till hall C. Här kommer besökaren att möta tongivande företag. Greenhouse, vår avdelning för unga och oetablerade formgivare och designskolor, kommer fortsatt att vara placerat i hallen men få en ny placering närmare huvudingången.

 

Hall B – Contract & Home, Hemmöbler och Hembelysning

Utvecklingen av att allt fler företag är verksamma inom gränslandet mellan hem och offentlig miljö fortsätter. Området Contract & Home flyttar från hall C till hall B liksom företag som representerar Hemmöbler och Hembelysning. Vi tror det blir ett lyft för företagen i dessa segment med en tydligare koncentration i hall B.

 

Hall A  – Offentlig Miljö & Design

Här finns fortsatt tongivande företag inom Offentlig Miljö & Design.

 

 

År 2020 fyller vi dessutom 70 år! Vi hoppas att ni vill delta med oss i firandet - varmt välkomna som utställare 2020! »