Hallkarta

Ny mässlayout - Nya möjligheter

I februari 2020 arrangeras Stockholm Furniture & Light Fair för 70:e gången. Det firar vi bland annat genom att ge mässhallarna en ny och bättre anpassad look, i syfte att möta de förändringar vi ser i branschen. Allt för att kunna ge plats åt ännu fler företag med det bästa inom skandinavisk möbel- och belysningsdesign.

Då antalet företag som vill visa möbler inom offentlig miljö med fokus på design ökar flyttar vi området Design & Offentlig Miljö som tidigare låg i hall B till nya hall C. Flytten möjliggör mer yta och plats för fler företag som tillsammans med alla befintliga utställare bidrar till att stärka Stockholm Furniture & Light Fairs position som världens ledande mötesplats för skandinavisk design.

Med tre jämnstarka hallar stärker vi ytterligare attraktionskraften för den stora mängd designintresserade och verksamma inom branschen som besöker mässan. Det ska vara så enkelt som möjligt för våra besökare att navigera bland utställarna, nätverka och hitta inspiration.


Här är vår nya hallindelning:

Hall C – Design & Offentlig Miljö och Greenhouse
I den nya, utökade hall C möts besökaren av tongivande företag som vill visa möbler inom offentlig miljö med fokus på design såsom & Tradition, Northern och Bolon. Här ryms även Greenhouse, vårt område för oetablerade formgivare och designskolor. 

Hall B – Home & Contract, Hemmöbler och Hembelysning
Här förenas företag som verkar inom gränslandet mellan hem och offentlig miljö. Området Home & Contract riktar sig till besökaren som fokuserar på design och det senaste inom möbler och belysning för hemmet. Med en tydligare koncentration i hall B blir det lättare för besökaren att hitta nya och gamla favoriter som exempelvis Furninova ,Torkelson och Rowico inom hemmöbler och Globen Lighting, Watt & Weke och PR Home inom hembelysning. 

Hall A  – Design & Offentlig Miljö 
Här finns fortsatt tongivande företag inom Området Design & Offentlig Miljö, såsom Massproductions, Fredericia Furniture, BAUX och String Furniture.