Exhibitions at Stockholm Furniture & Light Fair

Stockholm Furniture & Light Fair fortsätter att planera inför 2021

I enlighet med regeringens beslut stängde Stockholmsmässan tills vidare ned samtliga av vårens 2020 mässor och evenemang med fler än 50 deltagare i syfte att minska risken för spridning av Covid-19. Säkerhet och hälsa fortsätter vara vår högsta prioritet och detta beslut är en försiktighetsåtgärd för att skydda vårt samhälle. Vi följer löpande myndigheternas uppdateringar. 

Stockholm Furniture & Light Fair går av stapeln först 9-13 februari och här är vi i full gång med planeringen där vi utgår från att mässan kan genomföras som planerat. Vi ser mycket fram emot att kunna skapa en härlig plats för människor att återigen mötas, skapa nya kontakter och affärer. Och vi kommer att tillsammans med våra utställare se till att mötesplatsen förblir den starka plattform för skandinavisk design som branschen så väl behöver.

Vad händer just nu på plats på Stockholmsmässan?
Försvarsmakten och Region Stockholm har byggt upp ett tillfälligt sjukhus i delar av Stockholmsmässans lokaler och vi är mycket glada över att kunna hjälpa till och bidra i den situation som uppstått efter spridningen av Covid-19. Vårdverksamheten kommer bedrivas slutet och helt åtskilt från övrig eventverksamhet som inte påverkas.