Hallkarta

Ny mässlayout - Nu med plats för ännu mer design!

I februari 2020 arrangeras Stockholm Furniture & Light Fair för 70:e gången. Det firar vi bland annat genom att ge mässhallarna en ny och bättre anpassad look, i syfte att möta de förändringar vi ser i branschen. Allt för att kunna ge plats åt ännu fler företag med det bästa inom skandinavisk möbel- och belysningsdesign.

Då antalet företag som vill visa möbler inom offentlig miljö med fokus på design ökar flyttas området Design & Offentlig Miljö från hall B till nya hall C.
Med tre jämnstarka hallar stärker vi ytterligare attraktionskraften för den stora mängd designintresserade och verksamma inom branschen som besöker mässan.


Här är vår nya hallindelning:

Hall A & C – Design & Contract Market
Inför årets mässa har området för Design och Offentlig Miljö blivit större än någonsin! Branschen växer och för dig som besökare betyder det ännu fler produktnyheter, nya utställare och fler intressanta producenter på plats. Nya dörrar öppnas för att knyta kontakter och mer utrymme ges för givande, personliga möten. Den nya mässlayouten gör att du numer hittar Design & Contract Market i båda de två största hallarna - Hall A och Hall C!

I Hall C ryms även Greenhouse, vårt område för oetablerade formgivare och designskolor.

Hall B – Home Furniture & Lighting | Home & Contract
Området för hemmiljö får inför 2020 års mässa en ny placering i hall B. Här samlas allt som hör hemmet till i form av den senaste inredningen och belysningen och tillsammans skapas en spännande mötesplats som helt fokuserar på att utforska hemmiljön. Genom att komprimera affärsområdet skapas ett tydligare fokus, vilket gör det lättare för dig som besökare att botanisera och träffa både gamla och nya aktörer.