Martela

Vi finns i monter A19:18

Founded in 1945, we are a family company specializing in developing human-centred working and learning environments. We offer solutions for modern working needs – mobile work and activity-based offices.
Hitta oss på kartan

Kategorier

 • Kontor offentlig miljö
 • Möbler offentlig miljö
 • Möbler för skola och förskola

Bilder

 • Martela

  Martela.

 • PodBooth Meeting

  PodBooth Meeting. PodBooth Meeting erbjuder ett lugnt utrymme för små möten och är den perfekta lösningen för mobila möten på moderna arbetsplatser. PodBooth Meeting kan fås med eller utan möbler och erbjuder stommen för en rymlig utformning – designad med dina behov i åtanke.

  Eftersom att PodBooth Meeting går att få med hjul undertill är den så lätt att flytta att du kan byta plats på den varje dag om du vill. Utöver sin moderna design, är PodBooth Meeting även utrustad med justerbar fläkt och dimbart ljus.

 • PodLounge

  PodLounge. PodLounge är en hybridmöbel med en sittpuff och flera skärmalternativ.

  Sittpuffen kan användas både som enskild möbel och i grupp om flera för att skapa små, mer avskilda platser för möten. Tack vare sin kompakta storlek kan sittpuffen användas även i små utrymmen och är lätt att flytta till en ny plats. En rad olika klädslar gör det möjligt att sätta en unik prägel på miljön.

  Pod-produktfamiljen designad av o4i Design Studio ingår också flera andra produkter med sammanhängande design.

 • PodWork

  PodWork. PodWork erbjuder flera olika alternativ för kortare arbetspass i det aktivitetsbaserade kontoret. PodWork finns i två olika versioner: en med mer slutna skärmar som ger större avskildhet och en med mer öppna skärmar för ökad kommunikation.

  Bordsskivorna finns i två olika storlekar och eldriven höjdjustering kan fås som tillval. Tillsammans med de övriga produkterna i Pod-familjen skapar PodWork en harmonisk helhetslösning för kontoret.

Kontakt

Martela

Torsgatan 13 111 23  Stockholm Sverige