Bargi

Vi finns i monter B11:10

BARGI är Sveriges mest väletablerade grossistföretag i mattbranschen och erbjuder handknutna, tuftade och handvävda mattor med inriktning på modern och klassisk stil, alla av högsta kvalitet.
Vår mångåriga kunskap från mattbranschen har gett oss en unik förmåga där vi kombinerar gammal hantverkstradition med modernt tänkande. Med nyutvecklade tillverkningstekniker och god förståelse för arbetsmetoder i tillverkningsländerna har vi på Bargi goda möjligheter att ta fram skräddarsydda mattor i spännande design i samarbete med dig.
Hitta oss på kartan

Kategorier

 • Mattor, golv

Bilder

 • Granada

  Granada. En härligt melerad matta med mycket struktur och karaktär. Det tjocka ofärgade ull- & bambugarnet skapar ett hav av mjuka sanddynor för dina fötter.

 • Casablanca

  Casablanca. En modernt producerad matta med ett traditionellt marockanskt geometriskt diamantmönster. Härligt tjock och jätteskön att gå på.

 • Sevilla

  Sevilla. En härlig matta i ofärgad ull med en vacker struktur och mjuk lyster. Mattorna återfinns i naturliga färgställningar som grått, vitt och sand.

 • Decolorized

  Decolorized. En trendig matta som tar avstamp i historien men använder moderna metoder och tekniker för att åstadkomma en ny skapelse. Antika och semi-antika mattor neutraliseras och färgas om i moderna nyanser. Tekniken som används ger en ytterst levande yta med många skiftningar och schatteringar som stundtals låter betraktaren ana den ursprungliga mönsterbilden.

 • Annapuna

  Annapuna. Från Himalayas sluttningar, med de dramatiska bergstopparna som en ständigt närvarande kuliss, kommer våra mjuka och smidiga ullmattor som går under namnet Annapuna. En del mattor har inslag av silke vilket ger mattorna mer lyster och större kontrastverkan. Mönstren har hämtat inspiration från det gamla tibetanska formspråket, men även mer europeiska motiv återfinns. Med stort hantverkskunnande, och i enlighet med uråldrig teknik, med rötter i Tibet och närliggande länder, knyts mattorna i Nepal.

 • Paradis

  Paradis. Du har väl inte missat vår populära paradismatta?
  Den här fantastiskt sköna och inbjudande ullmattan finns i två klassiska färgställningar: svart och vitt. Det moderna och naivt tecknade motivet med en upprepad träddunge täcker hela mattan. Eftersom det inte finns någon bård blir mattan mycket lättplacerad och fungerar lika bra som solitär eller blickfång till en stilren matsalsgrupp, som för att binda samman ett varierat möblemang.

 • Marocko

  Marocko. Odisciplinerat, sparsmakat och med en förkärlek för geometriska former...
  Härligt odisciplinerade marockanska mattor, ofta i en dikromatisk färgställning med ett sparsmakat geometriskt mönster. Diamanter är den förhärskande formen och luggen är ofta lite längre och mer pälsliknande. De marockanska mattorna har blivit väldigt populära den senaste tiden och är mycket lättplacerade.

 • Rosenkelim

  Rosenkelim. Rosor i rader och barocka buketter… Rosenkelim från Moldavien är fantastiska och unika mattor som omedelbart skänker värme och trevnad till ett rum.
  Starka, mustiga färger och traditionella mönster. De moldaviska rosenkelimerna utgör en unik, textil skatt som gick ur produktion för cirka 30 år sedan. De vävdes av kvinnorna i hemmet och skickades iväg för att blekas av solen i Turkiet i åtskilliga månader. Passa på att bli ägare till en i sanning enastående matta.

 • Kelim

  Kelim. En klassisk vävd matta med ett heltäckande geometriskt mönster. Det växtfärgade garnet garanterar en vacker och harmonisk färgskala och eftersom den är vävd i 100 % ull är den både varm och smutsavvisande. En lättplacerad matta som passar lika bra framför en sprakande brasa vid favoritfåtöljen som i köket.

 • Sky

  Sky. Full med lyster och skön metallglans. En fantastiskt skinande matta i underbart mjuk bambusilke.

Kontakt

Bargi

Limvägen 3 232 37  Arlöv Sverige
+46 40 53 55 00 ted@bargi.se www.bargi.se