Pressmeddelande

Add Simplicity kommer med tänkvärda råd för möblering på kontor, skola och hemmet

AJ Produkters monter får finbesök av bloggerskan Jannice Wistrand som är känd för sin blogg Add Simplicity. Hon kommer bland annat att prata om färgers inverkan på hälsan, balanserad inredning och hur man möblerar för kroppsligt (och själsligt) välbefinnande. En lyxig goodiebag delas ut till de 20 första som kommer på föreläsningen! Dessutom bjuds det på smakligt tilltugg och uppfriskande dryck.

AJ Produkter finns som vanligt på plats i Stockholm för Möbelmässan 2020 för att hämta inspiration och dela med oss av nya produkter och möbelkoncept. Dessutom får vår monter besök av Jannice Wistrand som driver bloggen Add Simplicity och konsultföretaget med samma namn. Hon kommer att föreläsa om bland annat färg och form, hur man möblerar rätt och vad balanserad inredning är.

Jannice Wistrand är egentligen civilekonom med inriktning mot marknadsföring, organisation och ledarskap men fann tidigt intresset för inredning. I över 15 år hon läst inredningskurser och feng Shui som lärt henne hur vårt välbefinnande påverkas av möblering och färgsättning. På sin blogg delar hon dagligen med sig av sina kunskaper och ger tips och idéer kring inredning och feng Shui.

Förutom sin blogg Add Simplicity driver Wistrand även ett konsultföretag med samma namn. Hon är van föreläsare och inreder alltifrån hem till företag. Dessutom har hon en podd – Stilsnack – tillsammans med stilexperten Katarina Althin. Wistrand själv beskriver att hon alltid har varit intresserad av färg och from, men att hon även på senare tid ägnat sig åt läran om hur välbefinnande kan påverkas av rätt möblering och anpassad färgsättning.

– Jag har funderat mycket på det här med inredningens betydelse för vårt välmående. Hur vi lägger stor vikt vid vad vi stoppar i oss, fysiskt aktiverar oss, vilket självklart är jättebra, men så lite vi är insatta i hur färg och form påverkar oss. Hur oordning ger upphov till stress och hur en dålig möblering kan skapa otrygghet, skriver Wistrand i ett blogginlägg.

AddSimplicity är idag en av nordens största ämnesbloggar om inredning och design. Bloggen uppdateras dagligen med inspiration, stilråd och Feng Shui-analyser.

Jannice Wistrand besöker montern på torsdagen den 6:e februari klockan 14.00 och föreläser i cirka 45 minuter. De 20 första som kommer till föreläsningen får en superlyxig goodiebag! Dessutom bjuds det på tilltugg och uppfriskande dryck från lokala Brekkie.

Har du några frågor eller funderingar? Besök addsimplicity.se för att läsa mer om Jannice och hennes tänkvärda inredningstips.

+ kontaktuppgifter, adress?
(Du kan alltid chatta med oss online, maila på e-post info@ajprodukter.se eller ringa oss på 035 180 500.)