Aeris

Vi finns i monter A16:32

aeris har ägnat sitt kunnande i 20 år till utveckling och tillverkning av innovativa och aktiva säten för användning på kontoret och hemma.

aeris grundades i Tyskland 1996 och har revolutionerat kontorsmiljön med swopper, världens första sits som rör sig i alla tre dimensionerna. Den enastående, innovativa kraften har lett familjeföretaget till toppen av den europeiska marknaden för aktiva 3D-säten med en rad rörelseförbättrande produkter.

Med sin nya stolserie numo presenterar aeris en av de mest aktiva designstolarna i världen. Dess innovativa teknik, olika stilar och högsta materialkvalitet gör numo till den smartaste allroundstolen på marknaden i sittplatsområdet – för konferensrum, väntrum, vid matbordet och många andra platser.
Hitta oss på kartan

Kategorier

 • Inredningsdetaljer
 • Kontor offentlig miljö
 • Möbler hemmiljö
 • Möbler offentlig miljö
 • Utemöbler

Bilder

 • numo - den rörliga designstolen

  numo - den rörliga designstolen. Modern, tidlös och redan prisbelönad och högt uppskattad design i kombination med exceptionell sitt-teknik - denna oslagbara kombination kallas numo.

  Att sitta på numo är inte bara bekvämt, utan också rörligt - både på kontoret, i möten och konferenser eller hemma vid matbordet och i vardagsrummet.

  Tack vare den sofistikerade rörelsesmekanismen följer numo dina rörelser och anpassar sig till dig - så att du alltid sitter exakt som du vill.

 • swopper - pionjär för ökad sittrörelse

  swopper - pionjär för ökad sittrörelse. Med sin innovativa 3D-teknik, som möjliggör rörelse i alla riktningar och bidrar till attitydförändring, har swoppern revolutionerat marknaden för kontorsstolar.

  Det prisbelönade swoppern anpassar sig till dig tack vare sin unika tredimensionella flexibilitet - och ändrade sittpositioner. Stolen håller dig alltid rörlig och stärker ryggen.

 • oyo - många sittställningar och alltid bekväm

  oyo - många sittställningar och alltid bekväm. oyo är en gungstol och sadelstol med bra ryggstöd, för gäster och kunder som konferensstol.

  oyo ger den perfekta balansen när du sitter och gungar. Den böjda skalformen med integrerat ryggstöd inbjuder dig att vila, men stolen stöder också ofta positionförändringar.

  Luta dig bekvämt tillbaka eller använd svängfunktionen som du vill!

 • muvman - hög komfort både sittande och stående

  muvman - hög komfort både sittande och stående. Med teknologiska och ergonomiska innovationer passar muvman kompromisslöst för alla jobb.

  Oavsett om det är i detaljhandeln, på laboratoriet, på en läkarmottagning eller i tillverkningen - sätter muvman nya standarder när det gäller rörelser, anpassningsförmåga och sitthöjder.

 • Tre dimensioner - inga kompromisser med 3Dee

  Tre dimensioner - inga kompromisser med 3Dee. Det enda som hjälper är mer rörelse på kontoret. Med det unika konceptet 3D-ergonomi kräver och främjar 3Dee människans intuitiva rörelser.

  Principen är lika enkel som den är lysande: stolen följer kroppens rörelser och inte tvärtom. Konsekvenserna av detta är ett naturligt sätt att sitta, kontrollerad svängning i kombination med optimal hållning, framåt och bakåt.

 • muvman INDUSTRY - Mer produktivitet för din produktion

  muvman INDUSTRY - Mer produktivitet för din produktion. Den aktiva ståstolen som möjliggör växling mellan arbete i sittande och stående ställning och är speciellt konstruerad för användning i produktions- och monteringsmiljöer samt i laboratorier, ESD-områden och renrum.

  Smart teknik helt igenom: Robust material, bärbart tack vare ett integrerat bärhandtag, lätt att rengöra med en helt tvättbar design och naturligtvis bra för rygg och muskler.

Filmer

Kontakt

Aeris

Hans-Stiessberger-Str. 2a 85540  Haar Tyskland