Exhibitions at Stockholm Furniture & Light Fair

Stockholm Furniture & Light Fair 2021 City & Digital Edition

Trots att den fysiska mötesplatsen inte blir av kommer det finnas ett flertal aktiviteter att ta del av i februari 2021, digitalt eller på stan, kopplat till Stockholm Furniture & Light Fair. Dessa aktiviteter erbjuder branschen möjlighet att göra affärer, nätverka, inspireras och fylla på med kunskap på säkert avstånd. 

Stockholm Furniture & Light Fair City Edition
• Mässan flyttar ut på stan. Under 8-12 februari 2021 kan du besöka flertalet av Stockholm Furniture & Light Fairs utställare inne i Stockholm stad. Via showrooms, pop -ups och utställningar kan man spana in, inspireras och göra affärer hos några av Skandinaviens främsta företag inom design och arkitektur. Stockholm Furniture & Light Fair kommer löpande informera kring vilka aktiviteter som erbjuds och även bjuda in besökare till aktiviteter runt om på stan. Följ oss för löpande uppdateringar!

Vill du bli vår partner och synas i Stockholm Design Events kanaler? Ta en titt och boka ett av våra partnerpaket här »

Stockholm Design Week
• Planeringen för Stockholm Design Week är i full gång och vi har dialog med flera aktörer kring en mängd aktiviteter på stan med fokus på Skandinavisk design. Det vi redan nu kan säga är att Stockholm stad kommer även under 2021 års Design Week spraka av aktiviteter, möten och nätverkande, om än på ett medvetet och säkert sätt. För mer information, vänligen besök www.stockholmdesignweek.com.

Vill du bli vår partner och synas i Stockholm Design Weeks kanaler? Ta en titt och boka ett av våra partnerpaket här »

Stockholm Design & Architecture Talks
• Vi kommer att erbjuda möjligheten att lyssna till inspirerande föreläsningar, debatter och intervjuer digitalt via Stockholm Design & Architecture Talks. Program, biljetter och mer information kommer presenteras inom kort! Ni kan dock redan nu boka in datumen 10-11 februari 2021.

Vill du bli vår partner och synas i Stockholm Design & Architecture Talks kanaler? Ta en titt och boka ett av våra partnerpaket här »

Greenhouse
• Vi fortsätter att stödja och introducera framtidens design genom Greenhouse. I år kommer Grenhouse genomföras digitalt. Mer information om detta kommer inom kort!

Workspace Sweden
• WorkSpace Sweden , konferensen för framtidens arbetsplatser och lärmiljöer, kommer att gå av stapeln som planerat 9-10 februari 2021 men i digital form. Program och biljetter hittar du här » 

Håll utkik på hemsidan för kontinuerliga uppdateringar och nyheter!