Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Digital Monter och FairMate Lead Tracking  Digital Monter - Nya möjligheter

Den Digitala Montern är ett effektivt verktyg som försäkrar dig om att besökare som journalister lär känna ditt företag inför, under och efter eventets gång - både på eventwebben och i Stockholmsmässans app.

Utnyttja digitala monters alla funktioner fullt ut så får besökarna en fullständig presentation av ditt företag, dina aktiviteter, erbjudanden och pressreleaser på eventwebben och i appen. Den Digitala Montern är er chans att synas på vår hemsida och är ett viktigt verktyg i marknadsföringen av ert mässdeltagande. Med FairMate Lead Tracking erbjuder vi dessutom ett enkelt sätt att samla information om de kunder som besöker din monter. Snabbt, enkelt och effektivt!

Detta ingår i den digitala montern:
• Företagsnamn och kontaktuppgifter.

• Ditt monternummer blir synligt, till det medföljer en länk till en karta över lokalen du ställer ut i. På detta vis blir det enkelt för besökarna att lokalisera var i lokalen din monter finns.

• Dina varumärken blir synliga. Detta ökar företagets exponering och ger dig större affärsmöjligheter. Du kan också lägga upp och göra dig sökbar via ett flertal olika produktkategorier på eventets webbplats.

• Egna mässerbjudanden och aktiviteter som du kan använda för att locka besökare till din monter. Utöver att visas i din digitala monter samlas de tillsammans med eventets och övriga utställares erbjudanden och aktiviteter i huvudmenyn på eventets webbplats.

• Möjlighet att ladda upp inspirerande bilder, filmer, texter och länkar samt pressmeddelanden.


FairMate Lead Tracking - Effektiv uppföljning

Uppföljningen av ditt mässdeltagande är viktig och ofta tidskrävande. Med FairMate Lead Tracking-licensen får du snabbt koll på din besökare i montern genom att skanna av besökaren med din mobil och direkt markera vilken uppföljning besökaren ska få. Du kan enkelt dra ut en rapport när du vill. Du slipper visitkort och lösa anteckningar och kan därför fokusera på det som är viktigt under eventet – mötet på plats. Eftersom licensen är en app kan alla i montern ha sin egen. Appen för FairMate Lead Tracking fungerar på iOS 6.1 och Android 4.0 och senare mobiler och surfplattor.

Priser
Digital Monter och FairMate Lead Tracking inklusive en licens 1590 kr (exklusive moms)

Om du vill beställa extra licenser är priset 395:- för varje licens

Observera att det är en kod per smartphone och att priset gäller oavsett om du använder koden eller ej. Köp därför inte fler koder än du behöver. Du kan enkelt köpa fler vid behov.

 

För att uppdatera informationen i den Digitala Montern eller beställa licenser till FairMate Lead Tracking, logga in i Event Planner.

 

 

Event Planner